Till senaste kommentaren

Åtkomst till styrelseinloggning i appen

Jag har fått styrelseinloggning men här i appen kommer jag inte åt de tjänster som styrelseledamöter ska ha. Jag har dessutom två föreningar att välja mellan - men de är båda samma.
Jag har avinstallerat och laddat ner appen igen. Ingen skillnad.
Tack på förhand!

Kommentarer

  • Hej Erik och tack för frågan!

    Att det kommer två olika alternativ att välja mellan kan bero på att du har flera objekt i föreningen, till exempel 2 lägenheter eller 1 lägenhet och en parkeringsplats.

    En av de vanligare orsakerna att man ej kan logga in som styrelsemedlem i appen är att det finns en separat inloggning som styrelsemedlem och denna ej är kopplad till ditt personnummer.  Om så är fallet så kan du logga in på www.sbc.se med användarnamnet och lösenordet. Gå till fliken Mitt SBC och sedan "Personliga inställningar". Där kan du ange ditt personnummer. Efter det så ska det fungera att logga in som styrelsemedlem i appen.


    Om inget av dessa alternativ stämmer eller hjälper så kontakta gärna kundtjänst via telefon eller e-post så kan vi felsöka vidare. Vi behöver då lite mer information för att kunna komma fram till vad som är orsaken, så ta gärna med information som till exempel föreningens namn och användarnamn om du använder det
    Henrik Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.