Betalat hyran dubbelt

Hej, jag har betalat denna månads hyra dubbelt och vill gärna ha en åtebetalning

Kommentarer

 • Hej Ewa och tack för ditt inlägg!

  Skicka då ett mejl till kundtjanst@sbc.se. I det beskriver du ärendet och anger vilken förening det gäller. Ange även vilken bank och vilket kontonummer pengarna ska betalas till. Objektnummer eller personnummer kan också vara bra att ange. Då kan vi vidarebefordra meddelandet till de handläggare som sköter föreningens betalningar som kan ordna med återbetalningen.

  Med vänlig hälsning
  Henrik Kundtjänst
 • Hej,

  Tack för svar. Jag kontaktar dom.

  Mvh
  Eva
 • Jag har gjort samma sak (autogiro drogs först inte så jag betalade manuellt och sen drogs autogiro två dagar senare). Jag har inget behov av att få tillbaka pengarna direkt utan det räcker fint med att de står kvar till nästa månad. Kan jag bara låta saken bero och blocka nästa betalning eller måste jag kontakta kundtjänst?

 • Hej Niklas och tack för frågan!

  Jag antar att det var den sista avin du hade för betalning det gäller, då de vanligen skickas kvartalsvis. Då kommer de pengar du har tillgodo att användas för de avier som skapas för 2:a kvartalet.
  Det bör då stå på avin att du haft pengar tillgodo och beloppet ändras beroende på det. Så då kommer det nya beloppet att dras (om alla avier har samma belopp så kommer inget att dras då hela avgiften är betald).

  Med vänlig hälsning
  Henrik Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.