Hur ansluter jag till e-faktura?

SBC kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Du ansluter E-faktura via din internetbank. Bor du i en SBC förening så söker du efter ”Sveriges Bostadsrättscentrum” som fakturautställare. Bor du i en ÖBF förening så söker du efter Österåkers Bostadsrättsförvaltning.

  En ansökan om e-faktura måste ske inom 30 dagar innan varje aviseringstillfälle för att bli aktiverat kommande avisering.

  E-faktura startar hos oss kvartalsvis.
  Therese Kundtjänst
 • Om jag lägger in en e faktura idag när startar dem?
 • Hej GunnBritt, tack för ditt meddelande!

  Ändringar av betalningssätt sker vid nästkommande aviseringstillfälle. Då vi skickar avier kvartalsvis så är nästa tillfälle i början av juni, och de gäller för kvartal 3, så den första som då skickas via e-faktura är betalningen för juli månad (förfallodatum sista bankdagen i juni)
  Henrik Kundtjänst
 • Jag försökte på SHBs e-fakturasystem att lägga in Sveriges Bostadsrättscentrum men dom fanns inte i SHBs register. Hur gör jag?

 • Hej Bengt!

  Du kan testa att söka på SBC om du endast testat att skriva ut Sveriges BostadsrättsCentrum tidigare. Om det finns olika alternativ för sökning på sidan så testa att ej ange något, så om det till exempel går att filtrera på bransch välj alla branscher istället.

  Annars kan du kontakta banken då det är dom som lägger upp mottagarlistorna av e-faktura.
  Henrik Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.