Till senaste kommentaren

Jag vill hyra en parkering/garage. Hur går jag tillväga?

SBC kundtjänst

Kommentarer

 • Vi hjälper vissa av våra förvaltade föreningar med hantering av kölistor och uthyrning. Börja med att kontakta styrelsen i din förening för att få veta vem som sköter detta. Om vi hanterar uthyrningen så kontakta vår kundtjänst via e-post (kundtjanst@sbc,se).
  SBC Kundtjänst
 • Hej
  Jag har nyligen köpt en lägenhet på (adress och information raderad av SBC) och skulle vilja ställa mig i kö på en parkeringsplats i föreningen. Jag vet att det är fullt just nu. Kan man hyra plats i annan förening i närheten så länge?

  (delar av inlägget har redigerats för att dölja privat information)
 • Hej och tack för din fråga!

  Jag vidarebefordrar din fråga till den handläggare som har hand om den föreningen så återkommer vi med svar via e-post.

  Frågor som denna, då det gäller frågor om en specifik plats, bostad eller liknande rekommenderar jag att skicka via e-post till kundtjanst@sbc.se då vi lätt kan ta den vidare till de handläggare som sköter respektive förenings ärenden och denne kan återkomma om ej vi på kundtjänst kan besvara frågan.
  Henrik Kundtjänst
 • Hur kan vi i styrelsen se hur lång kön är för medlemmar, till att hyra en parkeringsplats hos oss om ni hanterar kön? Finns det i någon meny på hemsidan?
 • Hej Micke och tack för frågan!

  Det är föreningens avgifts- och hyreshandläggare som sköter om kön gällande parkeringar. Denna kan vanligen ej ses via Vår brf.
  Kontakta handläggaren för information om er kö. Kontaktinformation kan ses på Vår brf - Kontakt.

  Med vänlig hälsning
  Henrik Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.