Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan jag skicka en leverantörsfaktura på e-post?SBC Kundtjänst Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Nej, vi hanterar inte leverantörsfakturor via vår mail. Om ni som styrelse har fått en leverantörsfaktura på mail behöver ni därför skriva ut den och posta den till oss på:

  SBC
  Box 5
  851 02 Sundsvall

  Det finns en möjlighet för leverantören att upprätta e-postfaktura. Då behöver de kontakta oss på kundtjänst så kan vi hjälpa dom vidare. Alternativt om ni i styrelsen har en e-postadress till leverantören som vi kan kontakta dom på.


  Therese Kundtjänst
 • Är det 2019??? Allt fler små leverantörer, t.ex. hantverkare, skickar helst faktura per e-post. Väldigt dåligt att en faktura som redan finns i digital form ska skrivas ut, postas med en allt mer opålitlig snigelpost för att sedan skannas in hos er flera dagar senare. Skapar merarbete både för oss och er. Hur kommer det sig att ni inte kan ta emot den per e-post?
  Pär
 • Hej Pär och tack för frågan!

  Leverantören kan skicka faktura via e-post direkt till oss. Vi har valt rutinen att vi skickar instruktioner direkt till dem framför allt av skälet att det blir säkrare och bättre hantering så, då vi kan kontakta dem direkt vid problem med fakturan eller olika frågor som kan uppstå.

  Med vänlig hälsning
  Henrik Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.